The Big Mo, Theater op maat

Theatersport als Bedrijfstheater Match

theatersport elementen voor bedrijvenTheatersport is een spannende vorm van improvisatietheater. Een wedstrijd waarbij humor en inhoud worden gecombineerd. Het draait om samenwerken, lef tonen en genieten van je eigen succes. De deelnemers laten elkaar door samenwerking schitteren. Ze leren op een andere manier samen een doel te bereiken. Theatersport is daarmee een uitgelezen kans om uw bedrijf en uw medewerkers te laten stralen.

The Big Mo heeft voor u een professioneel product ontwikkeld: De Bedrijfstheater Match.

theatersport element als bedrijfstheatermatch

Een dynamisch concept dat u vrij kunt invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, onze ervaren acteurs en muzikanten laten inhoud en humor voorop staan.

Het grote verschil met theatersport is dat The Big Mo de grondbeginselen van theatersport heeft samengebracht in een geheel nieuw en zeer efficiënt concept dat speciaal is ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Samen zorgen we ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen.

Dit concept is geschikt voor groepen vanaf acht personen, tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten.

Uw eigen Bedrijfstheater Match

theatersport voor bedrijven als basis

Wilt u dit concept inzetten binnen uw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Impresariaat Van Engelenburg Theaterproducties.

Bel nu op:  023 531 5578

Of stuur uw e-mail naar: [email protected]

 

Ook leuk voor bedrijven:

 

theatersport elementen bij The Big Mo

Wij werken onder meer voor:

 • VOS ABB

  VOS ABB

 • Gemeente Den Haag

  Gemeente Den Haag

 • Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten

  Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten

 • CED groep

  CED groep

 • Bureau Jeugdzorg

  Bureau Jeugdzorg

 • Gemeente Leiderdorp

  Gemeente Leiderdorp

 • Steunpunt Taal en Rekenen MBO

  Steunpunt Taal en Rekenen MBO

 • Rotary

  Rotary