The Big Mo, Theater op maat

Theatersport als Bedrijfstheater Match

theatersport elementen voor bedrijvenTheatersport is een spannende vorm van improvisatietheater. Een wedstrijd waarbij humor en inhoud worden gecombineerd. Het draait om samenwerken, lef tonen en genieten van je eigen succes. De deelnemers laten elkaar door samenwerking schitteren. Ze leren op een andere manier samen een doel te bereiken. Theatersport is daarmee een uitgelezen kans om uw bedrijf en uw medewerkers te laten stralen.

The Big Mo heeft voor u een professioneel product ontwikkeld: De Bedrijfstheater Match.

theatersport element als bedrijfstheatermatch

Een dynamisch concept dat u vrij kunt invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, onze ervaren acteurs en muzikanten laten inhoud en humor voorop staan.

Het grote verschil met theatersport is dat The Big Mo de grondbeginselen van theatersport heeft samengebracht in een geheel nieuw en zeer efficiënt concept dat speciaal is ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Hierin bestaat het publiek uit twee teams, die het tegen elkaar opnemen onder leiding van onze acteurs. Met interactieve scenes, spelopdrachten en vragenrondes wordt het hele publiek betrokken. Het resultaat is een inspirerende mix van theater en spelshow. Samen zorgen we ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen.

Dit concept is geschikt voor groepen vanaf acht personen, (workhops) tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten.

Uw eigen Bedrijfstheater Match

theatersport voor bedrijven als basis

Wilt u dit concept inzetten binnen uw eigen bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Impresariaat Van Engelenburg Theaterproducties.

Bel nu op:  023 531 5578

Of stuur uw e-mail naar: [email protected]

 

Ook leuk voor bedrijven:

 

theatersport elementen bij The Big Mo

Wij werken onder meer voor:

 • Jetix

  Jetix

 • Gemeente Volendam

  Gemeente Volendam

 • Bilfinger Industrial Services

  Bilfinger Industrial Services

 • Florence Thuiszorg

  Florence Thuiszorg

 • Gemeente Den Haag

  Gemeente Den Haag

 • VOS ABB

  VOS ABB

 • Ministerie VWS

  Ministerie VWS

 • Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten

  Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten