The Big Mo, Theater op maat

Lesbrief 2017-2018

Scholen

07-06-2017 - Op het Big Mo hoofdkantoor wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwe lesbrieven voor de middelbare scholen. Zowel voor de onderbouw als de bovenbouw komt er een nieuwe lesbrief uit het volgende schooljaar.

Lees meer

De Impro studio

Algemeen

12-04-2017 - In Zoetermeer bestaat sinds kort een creatieve studio die beschikt over een micro theater en werkruimte gericht op het ontwikkelen van improvisatietheater. De stoelen staan klaar en de theaterverlichting is opgehangen. De Impro Studio dient als uitvalsbasis voor onder andere The Big Mo en Puppet-X, daarnaast is het een plek waar workshops en trainingen gegeven worden. Het microtheater is niet groot, maar het aanbod wordt dat wel.

Lees meer

Een improvisatievoorstelling voorbereiden

Algemeen

08-03-2017 - Hoe kan je een improvisatie voorstelling 'maken'? Je kan dat toch niet repeteren? Of is het dan toch niet geïmproviseerd? Dit zijn vragen die wij vaak voor onze kiezen krijgen bij The Big Mo.

Lees meer

Improvisatie Theater als cultuureducatie: onze Visie

Scholen

08-02-2017 - Bij The Big Mo geven wij ieder publiek de voorstelling die het nodig heeft. Dat kan omdat de werkvorm die we gebruiken -improvisatietheater – zich uitstekend laat inzetten als middel om iedere doelgroep te benaderen op een manier die bij de doelgroep past.

Lees meer

Mokkenactie

Algemeen

07-02-2017 - Verdien nu een mooie korting op onze schoolvoorstellingen!

Lees meer