The Big Mo, Theater op maat

Workshops

The Big Mo geeft workshops op scholen. Voor leerlingen, maar ook voor docenten. Deze workshops kunnen als aanvulling op een voorstelling worden geboekt, maar natuurlijk ook los, of als serie lessen.

Tijdens deze workshops leren uw deelnemers de basis van improvisatie theater, óf zoeken we de verdieping op met meer gevorderde groepen.

 

Actief aan de slag

De workshops zijn zeer actief, en vanaf het eerste tot het laatste moment zijn leerlingen aan het spelen of observeren.  Improvisatie theater is bij uitstek een activiteit waarin samenwerking, het kijken en luisteren naar elkaar, en ondersteunen van elkaars ideeën centraal staan.

 

In combinatie met een voorstelling.

De combinatie van workshops en schoolvoorstellingen maakt de ervaring voor uw deelnemers extra waardevol, omdat ze het geleerde ook meteen op het podium terug zien of in de praktijk brengen als ze meespelen met onze acteurs.

Voor de hele school.

Wij kunnen voor uw hele school (tot 280 leerlingen per dagdeel) workshops verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen de leerlingen uit uw Toneelclub een aanvullende workshop te laten volgen.

Ervaren docenten:

Onze acteurs hebben een uitgebreide ervaring met het verzorgen van workshops voor uiteenlopende doelgroepen. Wij passen de inhoud van de workshops dan ook altijd aan de behoefte van de deelnemers. Onze acteurs staan garant voor een veilige en positieve werksfeer waarin iedere deelnemer in eigen tempo en op een speelse manier tot ontwikkeling kan komen.

Voorwaarden:

  • Aantal deelnemers: 8 tot 28 personen per docent (advies 15-20 personen).
  • Ruimte: Per workshop een schone, lege ruimte met een oppervlak van +/- 5 x 5 meter of meer.
  • Duur: workshops worden gegeven van 45 minuten tot 3 uur. Gebruikelijk duurt een workshops 1,5 uur.
  • Kosten: zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal workshops. Informeer bij Femme van Van Engelenburg Theaterproducties voor een offerte op maat.

 
Bel Femme, Robbin of Jorieke van Theater in School voor boekingen en meer informatie