De virtuele heidag 100 procent corona proof

Heidagen zijn populair bij veel bedrijven omdat ze tijd vrij maken om nieuwe ideeen en doelen goed uit te werken, de communicatie te verbeteren en vooral te focussen op een concreet eindresultaat, zonder open eindjes. Heidagen zijn belangrijk om onbewuste vooroordelen en vastgeroeste gewoontes zichtbaar te maken en mogelijke nieuwe opties eens goed te onderbouwen. Ook hierbij hoort samen genieten, plezier maken en elkaar op een mooie manier ontmoeten. Maar hoe moet dat in een tijd waarbij we niet bij elkaar kunnen komen en een teams/ webex meeting van meer dan 2 uur niet vol te houden is ?

Met de concepten van The Big Mo voor online heisessies voor uw team scoort u altijd goed.

We bieden humor, theater, cabaret, muziek en vooral een goed gesprek. We zorgen ervoor dat iedereen laagdrempelig betrokken wordt en zich gehoord voelt. Met onze interactieve online formats brengen wij uw deelnemer direct in een positieve en open sfeer. We bereiken uw medewerkers ,ook online, met humor en beproefde trainingstechnieken. De focus op het onderwerp van de dag belichten we met bijvoorbeeld een interactieve online quiz, games en spellen, live muziek, en een swingende host die alles verbindt!

persfoto online heidag theater corona proof

The Big Mo kan instreamen met een interactief programma op uw zoom, teams of webex meeting.

Laagdrempelig en zeer toegankelijk. Mist u de frisse lucht en de lekkere lunch ? ook daar kan The Big Mo een pretpakket voor thuis sturen met online bloemen en broodjes. The Big Mo ontzorgt u met de techniek, de samenvattingen en het online betrokken houden van de deelnemers.

Zo heeft u, ondanks Corona ,de meest creatieve en open-minded heisessie  sinds tijden gehouden met een duidelijke goed onderbouwde uitkomst ! hier wordt nog lang over nagesproken en gelachen!

Nieuwsgierig ? stuur ons een mail of bel meteen !

Meer info? Stuur ons een e-mail Boek eenvoudig bij 2BeMoved.nl Direct online Boekingsformulier

 

 

Download nu de gratis PDF brochure met alle informatie over online theatervoorstellingen voor uw bedrijf!

PDF brochure Online Theater voor uw bedrijf

Wij werken onder meer voor:

Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten

Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten

ABN AMRO

ABN AMRO

Bilfinger Industrial Services

Bilfinger Industrial Services

Gemeente Westland

Gemeente Westland

Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit

KPN

KPN

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs Utrecht

Rabobank

Rabobank

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag

Feenstra

Feenstra

Jetix

Jetix