Corona proof teambuilding

workshop teambuilding improvisatietheater samenwerken teamverband

In coronatijd samen met uw collega’s lachen, verbinden en zo met elkaar een unieke virtuele ervaring delen? Dat lukt u met onze covid proof teambuilding concepten!

Wij maken het mogelijk met ons interactief online platform. Een 100% corona proof teambuildings event om uw mensen te verbinden en de communicatie te verbeteren. Juist nu, in tijd van corona, is een betrouwbaar teambuildingevent van belang voor de samenwerking. Een virtueel event waarin plezier en laagdrempelige deelname voorop staan. Dat verzorgen wij voor u.

 

online theater escape room scene the big mo teambuilding

Met ons teambuildingsprogramma werken uw teams spelenderwijs, laagdrempelig en online aan het fundament onder een goede samenwerking. En daarbij mag volop gelachen worden.

Online en coronaproof samen uw medewerkers een teambuilding met humor, plezier en inhoud. Dat verzorgen wij voor u. Onze concepten versterken de communicatie binnen uw teams op een laagdrempelige manier.

 

Laat ons uw deelnemers bij elkaar brengen in een unieke, verbindende virtuele ervaring die ook ten tijde van covid-19 event proof is.

The Big Mo biedt een veilig teambuildingsevent dat altijd door kan gaan. Ook bij strenge maatregelen. Want onze acteurs kunnen vanuit hun eigen studio’s instreamen. Dat maakt ons concept uniek.

Met onze unieke teambuilding online zorgen wij ervoor dat u uw medewerkers een laagdrempelige ervaring kunt bieden waar iedereen aan deel kan nemen. Thuis en op de zaak. Meer weten? Stuur een mail of bel meteen!

 

 

De laagdrempelige workshop teambuilding bevordert de samenwerking en laat onvermoede talenten en capaciteiten tot bloei komen. Zo ontdekken de deelnemers pas goed waar zij én hun team toe in staat zijn. Een bijzonder leuke en positieve ervaring die zij ook meenemen in de dynamiek van hun dagelijks werk.

Workshop teambuilding voor personeel met improvisatietheater

 

Uw eigen onlne workshop teambuilding

Wilt u de workshop teambuilding inzetten binnen uw organisatie?

Logo 2bemoved Bedrijfstheater boekenNeem dan vrijblijvend contact op met 2BEmoved (voorheen Van Engelenburg in Bedrijf).

T:  023 55 141 09 

Stuur uw e-mail naar: Henrike@2bemoved.nl 

 

Meer info? Stuur ons een e-mail Boek eenvoudig bij 2BeMoved.nl Direct online Boekingsformulier

 

 

Download nu de gratis PDF brochure met alle informatie over online theatervoorstellingen voor uw bedrijf!

PDF brochure Online Theater voor uw bedrijf

Wij werken onder meer voor:

Steunpunt Taal en Rekenen MBO

Steunpunt Taal en Rekenen MBO

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Rabobank

Rabobank

Florence Thuiszorg

Florence Thuiszorg

Bilfinger Industrial Services

Bilfinger Industrial Services

Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit

ABN AMRO

ABN AMRO

DNB

DNB

Gemeente Westland

Gemeente Westland

Feenstra

Feenstra

Rotary

Rotary

Ministerie van Economische Zaken

Ministerie van Economische Zaken