Geplaatst op 12-04-2017

De Impro studio

In Zoetermeer bestaat sinds kort een creatieve studio die beschikt over een micro theater en werkruimte gericht op het ontwikkelen van improvisatietheater. De stoelen staan klaar en de theaterverlichting is opgehangen. De Impro Studio dient als uitvalsbasis voor onder andere The Big Mo en Puppet-X, daarnaast is het een plek waar workshops en trainingen gegeven worden. Het microtheater is niet groot, maar het aanbod wordt dat wel.

De studio biedt veel mogelijkheden.  Er is ruimte om te repeteren en ontwikkelen en De Impro Studio beschikt naast het micro theater ook over een professionele opnameruimte. De opnameruimte is geschikt voor spraakopnames en muzikanten.

Het micro theater is voorzien van een basic lichtplan met front en tegenlicht en heeft ruimte voor 31 zitplaatsen. Het brede of smalle podium biedt mogelijkheden voor try-outs, voorstellingen, cabaret, filosofische gesprekken en meer. De locatie heeft de gezelligheid van een huiskameroptreden, maar de professionele setting en mogelijkheden van een wat groter theater.

In de Impro studio zullen onder andere de volgende mogelijkheden worden aangeboden:


• Voorstellingen
• Trainingen en workshops teambuilding
• Bedrijfsfilms en bedrijfstheater
• Individuele coaching
• Brainstorm en concept creatie sessies
• Educatieve programma’s
• Taal en communicatie training

Dit aanbod wordt georganiseerd door partners van de Improstudio, waar The Big Mo er één van is. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden staat improvisatie centraal in deze studio. Dit betekent echter niet dat er geen ruimte is voor andere vormen van creativiteit. Samen leren, inspireren en creëren, dat is waar de Improstudio voor is opgericht.


Workshops
Vanuit de Impro Studio worden regelmatig workshops georganiseerd. Neem contact op voor het aanbod en de mogelijkheden.

Voorstellingen
De Impro studio is ook een plek voor entertainment, naast workshops en trainingen worden er ook bijzondere en intieme voorstellingen gespeeld.

Zelden waren de acteurs zo dichtbij! De voorstelling zijn vaak interactief en een hele unieke ervaring in zo een microtheater.

Ruimte voor uw micro-evenement
Organiseert u zelf een workshop, training, voorstelling of ander evenement? De Impro studio is flexibel en geschikt voor elk (klein)evenement.  Voor grotere evenementen verwijzen wij u graag naar onze regionale en landelijke partners.

The Big Mo en de Impro Studio hebben in de afgelopen 15 jaar een betrouwbaar netwerk van kwaliteitstheaters en gelegenheden opgebouwd. 

Neem contact op via: info@improstudio.nl voor de mogelijkheden.


Terug