Geplaatst op 15-03-2020

informatie covid-19 corona en theater voorstellingen workshop op maat bedrijven

Laatste nieuws effect van de corona maatregelen op onze voorstellingen, trainingen en workshop.

Informatie_COVID-19 voorstelling bedrijven conferenties bijeenkomsten training en workshops

Wij spelen! als het kan, mag en voor iedereen veilig is

— We acteren en doceren in de komende periode alleen als het verantwoord kan, officieel mag en voor iedereen veilig is. Voorlopig passen we ons aanbod en werkwijze dus aan aan de nieuwe situatie.

Wat betekenen de maatregelen rondom CORONA voor de boekingen van nieuwe voorstellingen en workshops:

Theater in de tijd van COVID-19:  We hanteren flexibele opties: U neemt een optie op een datum waarvan u met de kennis van nu verwacht dat die goed past. Als de maatregelen opschuiven verplaatsen we ook de datum. En ook als de maatregelen veranderen spelen we alleen als het verantwoord kan, volgens de regels mag en voor iedereen veilig is. We overleggen graag met u.

U kunt hiervoor bellen naar Henrike van Englenburg bij 2BEMoved op 023-5514109 of mailen naar: henrike@2bemoved.nl

Verplaatsen is geheel kosteloos.

Wat betekenen de maatregelen voor de bestaande boekingen:

Alle bestaande boekingen waarop de maateregelen effect hebben zullen wij zoveel mogelijk in overleg met u als opdrachtgever verplaatsen of vervangen. Neemt u aub contact op met Henrike van Engelenburg van 2BEmoved op 023-5514109

Welke veiligheidsmaatregelen nemen jullie wanneer de theatervoorstellingen voor bedrijven weer starten?

Wij zullen onze werkwijze steeds aanpassen op de maatregelen die aansluiten bij het moment en uw speciefieke situatie. Wij leveren altijd maatwerk en dat is ook in deze periode ons uitgangpunt. Voor nu volgen wij de deze stappen:

  1. We houden ons aan de maximale groepsgrootte en afstand. Wanneer de theaters, conferentiezalen en bedrijfskantines weer open gaan en als het kan, mag en veilig is bieden we voorstellingen en workshops die aansluiten op de voorschriften. Denk aan workshops en voorstellingen in kleinere groepen en grotere ruimten die passen bij de corona maatregels voor onderwijs van dat moment. Hierin overleggen we met u als opdrachtgever over uw situatie.
  2. Onze acteurs wassen zoals iedereen regelmatig goed hun handen in deze tijd.
  3. We ontsmetten rekwisieten microfoons en instrumenten voor en tijdens de voorstelling (als deze door publiek gebruik worden)  Ook wanneer de rekwisieten worden ingepakt na afloop van de voorstellingen worden deze schoongemaakt.  Zo gaan ze verantwoord op pad en komen altijd schoon aan. Ook op uw congres, bedrijfsfeest of training.
  4. Symptomen: voor onze acteurs geldt voorlopig: bij symptomen van verkoudheid, koorts, keelpijn en hoesten kom je niet naar de voorstelling. Dat kan betekenen dat we flexibel moeten zijn en improviseren. We doen er alles aan om de ingeboekte voorstellingen door te laten gaan.
  5. We vragen ons publiek om op zichzelf te letten. Ben je ziek, heb je koorts, keelpijn. Geef het aan bij je collega’s en kom niet naar de voorstelling.
  6. We vragen uw publiek, onze gasten en onze acteurs om alert te blijven. Het zal vast even wennen zijn. Ook als we straks weer terug gaan naar normale situaties. 

Gaan jullie bestaande voorstellingen inhoudelijk aanpassen aan de nieuwe situatie?

Ja. Kijk maar bij Online Theater en de nieuwe voorstelling Samen  We hebben ieuwe formats ontwikkeld en ons bestaand aanbod aangepast. Zo ontstaat een nieuwe manier van theatermaken.

Waarin ruimte is om elkaa opnieuw te ontmoeten, online of in het echt, en samen verder te gaan.

Vanaf wanneer kunnen bedrijven en organisatoren jullie voorstellingen en workshops weer boeken na COVID-19?

U kunt altijd direct contact met ons opnemen en een optie bespreken. Ook in deze periode.

De regering heeft een stappenplan bekend gemaakt voor de versoepeling van de maatregelen. Hierin staan ook aanwijzingen voor bijeenkomsten en theaters. Per opdrachtgever kijken we naar de mogelijkheden.

Het blijven onzekere tijden, gelukkig verplaatsen we geheel kosteloos, en hebben we gemerkt dat zowel vanuit onze opdrachtgevers als onze acteurs grote bereidheid is om flexibel te kijken naar wat er wel kan.Bedrijven en organisaties die een optie willen nemen: Dat kan ook nu gewoon. In de komende periode verwijzen we naar het kopje  "Wat betekenen de maatregels voor de bestaande boekingen" op deze pagina, voor een uitleg over de flexibele mogelijkheden en versoepelde voorwaarden.

 

Op de hoogte blijven…

Als eerste weten wanneer onze voorstellingen en workshops weer veilig gespeeld kunnen worden? Hou deze pagina in de gaten voor regelmatige updaters.


Terug