Spelers

Martijn Loerakker

De initiatiefnemer van de show, verantwoordelijk voor het cabaret en speelt (ook muzikaal) mee met de improvisaties. Finalist bij het Groninger studenten cabaretfestival, en sindsdien bezig met kleinkunst, poëzie, tekstschrijven en impro-theater

Monique van Aken

Al geruime tijd is Monique van Aken actief als actrice, fotomodel en dramadocente. In 1994 studeerde ze af aan de Haagse Acteer Studio, en is sindsdien ook werkzaam als trainingsactrice voor verschillende bedrijven. In deze show maakt Monique deel uit van het vaste team impro-acteurs.

Hetty Heyting

Hetty Heyting is cabaretière, actrice, zangeres, regisseur en schrijfster. Voor velen bekend van de Familie Knots ander werk voor film en TV. Hetty is steeds meer bij The Big Mo betrokken geraakt. Eerst als tafelgast bij onze Impro Talkshow. Vervolgens als regisseur van onze voorstellingen. Snel daarna volgde ook het meespelen bij de voorstellingen als actrice. Vanaf de eerste voorstelling waren wij verkocht en ons publiek natuurlijk ook! 

Remy van Keulen

Remy van Keulen speelt al zo'n achtien jaar improvisatietheater. Met zijn ontembaar enthousiasme, z'n fabelachtige mimiek en flexible lichaam weet hij altijd weer verrassende personages en voorwerpen ten tonele te brengen. Verder is Remy actief als acteur voor films en commericals, in het kindertheater en als christelijk cabaretier. 

Myrthe Zonneveld

In 2018 studeerde Myrthe af aan de Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag. Gedurende haar opleiding speelde Myrthe in musicals als Soldaat van Oranje en Lang Geleden. Sinds haar afstuderen geeft Myrthe musical- & theaterlessen, treed ze op als zangeres en speelt ze bij The Big Mo. In 2021 nam Myrthe deel aan De Nederlandse Acteursschool om zich verder te verdiepen in de verschillende aspecten van acteren.

Ilse Kleingeltink

Hier komt binnenkort een leuke bio van Ilse te staan

Carolijn van Duren

Hier komt binnenkort een leuke bio van Carolijn te staan

Richard Roling

Richard speelt al meer dan 15 jaar improvisatietheater. En is bovendien meervoudig Nederlands Kampioen Theatersport. Hij voelt zich dus als een vis in het water bij theatershows zonder script, scenes zonder tekst en met acteurs zonder zenuwen. Met Richard kun je alle kanten op: Hij speelt van komisch nonverbaal spel tot diepgaand drama. Richard Roling: onthoudt die naam!

Anouk Leijenaar

Anouk zorgt met regelmaat voor de muzikale ondersteuning van onze voorstellingen. Van Jazz tot Metal, Pop en Rock, ze speelt het allemaal. Nog maar net afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam weet zij een ding zeker: Muziek is haar liefde en haar leven!

Jochem Meijer

Jochem heeft een goed gevoel voor droge humor. Hij improviseert in het Engels en Nederlands, en is in beide talen even grappig. Maar ook voor meeslepend toneelspel kun je bij Jochem terecht. Een ervaren allround impro acteur.

flexibele poule

The Big Mo werkt met een 'harde kern' van acteurs waarmee u hierboven kennis heeft gemaakt. U zult deze acteurs regelmatig terug zien in onze voorstellingen. Naast deze veelzijdige acteurs heeft the Big Mo een 'zachte kern' van meer gespecialiseerde acteurs tot haar beschikking voor die klussen waarbij dat nodig is.