Spelers

Martijn Loerakker

De initiatiefnemer van de show, verantwoordelijk voor het cabaret en speelt (ook muzikaal) mee met de improvisaties. Finalist bij het Groninger studenten cabaretfestival, en sindsdien bezig met kleinkunst, po√ęzie, tekstschrijven en impro-theater

Monique van Aken

Al geruime tijd is Monique van Aken actief als actrice, fotomodel en dramadocente. In 1994 studeerde ze af aan de Haagse Acteer Studio, en is sindsdien ook werkzaam als trainingsactrice voor verschillende bedrijven. In deze show maakt Monique deel uit van het vaste team impro-acteurs.

Remy van Keulen

Remy van Keulen speelt al zo'n acht jaar improvisatietheater. Met zijn ontembaar enthousiasme, z'n mimiek en lichaam wat hij altijd weer verrassende personages en voorwerpen ten tonele te brengen. Verder is Remy actief in het kindertheater, als christelijk cabaretier en leerkracht op een basisschool in het altijd mooie Zeeland.

Richard Roling

Richard speelt al meer dan 15 jaar improvisatietheater. En is bovendien meervoudig Nederlands Kampioen Theatersport. Hij voelt zich dus als een vis in het water bij theatershows zonder script, scenes zonder tekst en met acteurs zonder zenuwen. Met Richard kun je alle kanten op: Hij speelt van komisch nonverbaal spel tot diepgaand drama. Richard Roling: onthoudt die naam!

Jochem Meijer

Jochem heeft een goed gevoel voor droge humor. Hij improviseert in het Engels en Nederlands, en is in beide talen even grappig. Maar ook voor meeslepend toneelspel kun je bij Jochem terecht. Een ervaren allround impro acteur.

flexibele poule

The Big Mo werkt met een 'harde kern' van acteurs waarmee u hierboven kennis heeft gemaakt. U zult deze acteurs regelmatig terug zien in onze voorstellingen. Naast deze veelzijdige acteurs heeft the Big Mo een 'zachte kern' van meer gespecialiseerde acteurs tot haar beschikking voor die klussen waarbij dat nodig is.