Cultuureducatie theater scholen en Covid19

The Big Mo speelt meer dan 300 voorstellingen per jaar. We werken hierin altijd samen met ons publiek om van iedere voorstelling een unieke en succesvolle ervaring te maken. In deze periode kijken we samen met de scholen per situatie wat er wél kan. Het uitgangspunt daarbij blijft altijd: zolang het kan, mag en veilig is. 

De meeste Big Mo voorstellingen zijn met aanpassing veilig te boeken voor scholen

We spelen dus weer! Live en Online. Met respect voor de veiligheid van ons publiek en onze acteurs.

Neem even contact met ons op: dan bespreken we samen hoe we cultuureducatie, theatervoorstellingen of workshops voor jullie leerlingen vorm kunnen geven. Stuur een mail of bel ons direct op: 06 43267430

Meer info? Stuur ons een mail Contact over boekingen via theaterinschool.nl

Nieuw en aangepast aanbod nav de maatregelen:

De actualiteit vraagt om flexibliteit, aanpassingsvermogen en improvisatie talent. Juist deze elementen nemen wij als improvisatie theatergroep van huis uit mee in het aangepaste aanbod voor de komende periode. 

  • De meeste van onze voorstellingen zijn vanaf deze week ook te boeken voor kleinere groepen. 

  • Big Mo Workshops zijn een goed alternatief als een voorstelling niet mogelijk is.

  • Voor de voorstellingen MeMedia en MyLoveLive: deze waren al geschreven om in het klaslokaal te spelen. Met kleine aanpassingen sluiten deze voorstellingen aan op de maatregelen.

  • Als het weer het toelaat kunnen voorstellingen en workshops ook buiten plaats vinden, op het schoolplein of wellicht in het lokale openlucht theater.

  • Lees verder in ons blog voor scholen: HIER Over de versoepelde afspraken bij boekingen en de maatregelen die onze acteurs nemen.