Geplaatst op 02-03-2018

Erg leuke voorstelling met Puppet-X

We kregen deze week een leuke verassing in de bus! Een envelop van een van onze buren.
Die hadden The Big Mo namelijk in de krant zien staan met het nieuwe concept Puppet-X.

Het artikel ging over een voorstelling op maat die we hebben gespeeld voor de vrijwilligersorganisatie Jong Perspectief. Dit is een organisatie die jongeren die ondersteuning kunnen gebruiken koppelt aan vrijwilligers. In het kader van het 12,5 jarig jubileum is Puppet-X gevraagd om een voorstelling te spelen voor alle betrokken partijen.

Het artikel over deze improvisatievoorstelling staat helemaal onderaan dit artikel, met een mooie foto. Een leuke manier voor ons om even terug te denken aan deze geslaagde avond. Van dezelfde opdrachtgever ontvingen we afgelopen week ook nog even een lovend bedankje. Om te laten weten dat de avond nieuwe contacten en aanmeldingen had opgeleverd. En dat ze van hun publiek nog steeds complimenten ontvingen voor de geslaagde avond. En dat is leuk. Daar doen we het voor. 

puppet x,volwassen improvisatietheater met poppen!

Puppet-X: unieke poppen-cast voor bedrijfstheater!

Dat bedrijfstheater geschikt is voor conferenties, trainingen en andere zakelijke evenementen is breed bekend. Humor maakt dat een boodschap beter kan beklijven, en theater maakt ook complexe zaken zichtbaar en bespreekbaar. Puppet-X gaat daarin net een stapje verder op een unieke manier. Meer dan 30 kleurrijke personages staan ter beschikking. En dat is nodig ook, want de scenes wisselen elkaar in hoog tempo af in de dynamische voorstellingen. 

'Verfrissend, hilarisch en inhoudelijk sterk"

Puppet-X gebruikt de kleurrijke en wonderlijke personages als een uitvergroting van essentiële menselijke eigenschappen. En dat werkt goed, omdat mensen zichzelf en hun collega's hierin terugzien op een ontwapende manier. Een lachspiegel als het ware.

Razend populair zijn de afgelopen jaren de verschillende ‘kleurenscans’ waarbij medewerkers onderzoeken of ze bijvoorbeeld ‘Geel’, ‘Rood’ of ‘Blauw’ zijn. Puppet-X neemt dat vrij letterlijk. Rood, blauw, paars, alle kleuren van de regenboog zijn te vinden in onze cast. Puppet-X maakt gebruik van archetypen als basis voor karakters van de personages.

En juist die goed doordachte achtergrond maakt dat bedrijfstheater van Puppet-X meer is dan alleen vrolijke poppenkast.  Puppet-X speelt met regelmaat op (internationale) festvials, of op uitnodiging in theaters. Met Puppet-X laat the Big Mo zien dat het volwassen publiek dol is op deze vorm van theater.

puppet-x als bedrijfstheater erg geslaagde avond!

 

Workshops en voorstellingen van The Big Mo en Puppet-X zijn te boeken via:

Van Engelenburg Theaterproducties en Theater in School.

Als u wil overleggen over de mogelijkheden neem dan direct contact op met the Big Mo

We denken graag vrijblijvend met u mee!


Terug