(Nog) meer reacties van opdrachtgevers via de link:

Bedrijfstheater: reacties op onze doelgerichte bedrijfsconcepten

Verder kunt u op de pagina hieronder een verzameling vinden van fragmenten uit shows, enkele klant-reacties en trailers.

Eerlijk Gezegd-theatervoorstelling over integriteit

Eerlijk Gezegd is de voorstelling over integriteit voor organisaties, overheden en bedrijven. Interactief theater om het thema integriteit in alle aspecten op de kaart te zetten.

Directeur reageert op theater over integriteit voorstelling Gemeente Oost Gelre Eerlijk Gezegd

Klantreactie Gemeente Oost Gelre. Hier speelden we op meerdere dagen in interactieve sessies voor alle ambtenaren. Met de voorstelling 'Eerlijk Gezegd' maakt u integriteit bespreekbaar in iedere branche of sector.

Voorstelling integriteit voor Acantus - Eerlijk Gezegd - The Big Mo

Voorstelling over integriteit gespeeld voor woningcorporatie Acantus. In verschillende mooie sessies voor het gehele personeel de gehele organisatie bereikt.

Ingezonden reactie Gemeente Oost Gelre - theater over integriteit

Ingezonden klantreactie gemeente Oost Gelre. The Big Mo speelde hier een serie voorstellingen voor het gehele personeel rondom herkenbare thema's uit de dagelijkse praktijk. Na de voorstelling was er een nagesprek olv BING. Bedankt voor deze mooie reactie! Met deze voorstelling maakt u integriteit bespreekbaar in iedere branche of sector.

Theater over integriteit! Klantreactie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen op voorstelling Eerlijk Gezegd

Klantreactie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen Eerlijk Gezegd. Met deze voorstelling maakt u integriteit bespreekbaar in iedere branche of sector.

Theater over meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling tbv professionalisering

Reactie van een opdrachtgever naar aanleiding van de voorstelling over sociale veiligheid en de nieuwe meldcode voor professionals, organisaties en instellingen. Deze voorstelling over huiselijk geweld en kindermishandeling waarin met theater dit belangrijke onderwerp zichtbaar en bespreekbaar maakt, is geschikt voor professionals maar ook ouders, mantelzorgers en betrokkenen. The Big Mo speelt deze voorstellingen op uw locatie of in theaters.

S&L Zorg Workshop Teambuilding

Reactie van een aantal van de zeer enthsouiaste deelnemers aan de workshop teambuilding op maat. Voor S&L Zorg heeft onze trainer een programma uitgevoerd rondom het thema bevlogenheid. Centraal stonden improvisatie theater, spelopdrachten, plezier maken en uit je comfort zone stappen op een speelse maar veilige manier. Dat is gelukt. Het team heeft een leuke ervaring waarin veel is gelachen en geleerd.

Theater op Maat met thema Veiligheid voor gemeente Midden Delfland

Reactie op bedrijfstheater op maat over verschillende aspecten van veiligheid rondom ouder worden.

Klantreactie AKZO NOBEL Safety Day

Klantreactie AKZO NOBEL op bedrijfstheater van The Big Mo.

Theatersport als Bedrijfstheater Match klantreactie Pauline en Monique- SUEZ

Voor SUEZ Nederland verzorgde The Big Mo een programma met workshops en trainingen rondom de klantbelofte, kernwaarden en visie. Het programma werd afgesloten met een spetterende Bedrijfstheater Match. Ook scoren met de Bedrijfstheater Match in uw organisatie? Theatersport elementen als doelgericht bedrijfsconcept

Theatersport als Bedrijfstheater Match klantreactie Wieger Droogh algemeen directeur SUEZ Nederland

Haal het beste uit uw organisatie met Theatersport voor bedrijven van The Big Mo - professioneel, doelgericht en heel erg leuk! Met onze Bedrijfstheater Match scoort u bij ieder publiek!

Bedrijfstheater The Big Mo klantreactie Servicepunt71 Eric Ossel Algemeen Directeur

In deze klantreactie op bedrijfstheater van The Big Mo vertelt algemeen directeur Eric Ossel over de doelen die wij voor deze organisatie hebben bereikt met bedrijfstheater.

Klantreactie Sysmex Jan Willem Schipper op talkshow van The Big Mo

Klantreactie Sysmex Wendy van Snek op talkshow van The Big Mo

Klantreactie CED op bedrijfstheater van The Big Mo

Klantreactie SIOB op Big Mo bedrijfstheater

The Big Mo Schooltheater, CKV en educatie

Trailer: Big Mo bedrijfstheater op maat

Compilatie fragmenten uit een voorstelling op maat

Alle beelden opgenomen in Schouwburg Kampanje - Den Helder

Fragment Koninklijke Schouwburg