The Big Mo Talkshow

Onze spetterende talkshow in Theater Pepijn.

TV kijken is natuurlijk veel leuker dan een avond naar het theater.

Daarom presenteerde theater Pepijn in samenwerking met The Big Mo Impro

Theatre Show gedurende een heel seizoen een aantal afleveringen van een unieke talkshow

onder het motto:

It’s just like staying at home and watching TV.

 

 

​Met als gasten in de legendarische edities in Theater Pepijn onder andere:

 Emile Ratelband

Onze allereerste hoofdgast. Met de goede voornemens van oud en nieuw nog vers in het geheugen gaat motivatie-trainer Emile Ratelband ons vertellen hoe we deze voornemens nu eindelijk eens kunnen verwezelijken.

 

 

 

Ernst van der Pasch

Als cabaretier en lid van the Comedytrain bespeelt hij al jaren de grote en kleine zalen van Nederland. Onlangs had hij twee specials op tv bij Comedy Central. Hiernaast is hij presentator van Het Klokhuis, schrijft hij collumns en is hij regelmatig op het podium te vinden met zijn band, de Amateurs.

 

 

 

 

Mondo Leone

De Utrechtse filmmaker, muzikant en verhalenverteller. Leon Giessen maakt schitterende muziek-video voorstellingen, o.a. voor de Parade en theaters. Hij komt bij ons langs om te vertellen over zijn werk, maar vooral ook om zijn werk live te spelen en vertonen.

 

 

 

 

 

Hetty Heyting,

is onze speciale locatie-gast vanavond. Deze cabaretiere, actrice, zangeres en scenario-schrijfster zal op een bijzondere manier een bijdrage leveren. Helaas niet in levende lijve op het podium, maar hopelijk wel via onze straalverbinding met Hilversum…als dat maar goed gaat!

 

 

 

The Scottish Falsetto Sock Puppet Theatre (UK)

Twee Schots sprekende sokpoppen, met hun eigen versies van klassiekers als Reservoir Doggs, Sheakespears Hamlet en Bram Stokers Dracula. Dit jaar maakten zij een maand lang furore op de Eddingbrugh Fringe, en onlangs was hun TV debuut te zien op BBC 3.

 

 

 

Toffe Haan

is een cabaretesk pop-offensief. Oftewel een hele toffe band met liedjes waar je ook nog om kan lachen terwijl je aan het dansen bent. Of andersom. Ooit speelden ze in het voorprogramma van de Dijk. En dat is niet zo gek, want deze mannen brengen leven in de brouwerij met hun geheel eigen stijl.