Project Pulchri - theater tussen de kunst

Improcabaret en theater tussen de kunst! (nog boekbaar op andere (kunstzinnige) locaties)

Project Pulchri was het interactieve kunstproject van theatergroep The Big Mo in samenwerking met Pulchri Studio. Het is een mix van improvisatietheater, kunst en vers fruit. Ooit begonnen op zondagmiddag in deze prachtige galerie aan het Lange Voorhout in Den Haag. Een frisse inspirerende zondagmiddag vol humor en verhaal temidden van alle kunst in de zalen van Pulchri. Nog steeds kan dit concept gespeeld worden op iedere locatie waar kunst te vinden is. 

 

Flyer Project Pulchri

Flyer Project Pulchri

De kunst zal steeds als uitgangspunt dienen voor het theater. Wat vindt u van een schilderij? Waar denkt u aan als u dit kunstwerk ziet? Welk kunstwerk gebruiken we voor de volgende scène? The Big Mo nodigt bezoekers ook uit omdetails van kunstwerken te fotograferen met hun smartphone en deze tijdens de voorstelling te delen. Deze foto’s worden meteen geprojecteerd. Zo creëert het publiek een decor voor de scènes.

Dus kom ook naar die ontspannen, inspirerende maar vooral ook fijne voorstellingen en laat u verassen door de acteurs van The Big Mo.