In Veilige Banen! De interactieve theatervoorstelling over veiligheid op de werkvloer

"In Veilige Banen" is de interactieve theatervoorstelling voor het bedrijfsleven om effectief aandacht te geven aan alle aspecten rondom veiligheid in uw organisatie. 

In het kader van bedrijfsveiligheid is het creëren van bewustzijn niet alleen een taak, maar een cruciale verantwoordelijkheid. Werknemers moeten niet alleen bekend zijn met veiligheidsprotocollen; ze moeten deze in hun kern begrijpen en internaliseren. Daarnaast is het belangrijk om het gesprek over veilig werken te blijven voeren. Bespreekbaar maken én aanspreekbaar zijn rond veiligheid draagt bij aan het effect van uw veiligheidsbeleid. Hier komt theater in beeld als een krachtig middel om veiligheidsbewustzijn te stimuleren op een manier die boeiend, impactvol en onvergetelijk is.

Met de interactieve voorstelling "In Veilige Banen" brengt theatergroep The Big Mo een dynamisch programma op maat gericht op veiligheid voor uw organisatie. Het concept is ontwikkeld om gespeeld te worden voor uiteenlopende sectoren. The Big Mo heeft ruime ervaring in het verzorgen van theater tijdens veiligheidsdagen, trainingen en workshops voor industrie, bouw, zorg en dienstverlening.

Theater rond veiligheid op maat: Wij spelen in op de actualiteit van uw organisatie. Gaan jullie een trede omhoog op De Veiligheidsladder (Safety Culture Ladder)- The Big Mo maakt het concreet. Het aanspreken van externe aannemers op het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)? Onze acteurs laten zien hoe dat kan. 

 

 

Klantreactie AKZO NOBEL Safety Day

 

Veilig werken voor iedereen!

Deze voorstelling is ontworpen voor een inclusieve kijk op veiligheid. Of je nu een manager, een teamlid, oude rot of een nieuwe medewerker bent, onze acteurs brengen veiligheidskwesties tot leven op een manier die voor iedereen begrijpelijk en herkenbaar is.

Waarom "In Veilige Banen"?

  • Toegankelijke Veiligheidsbeleving: Van de fabrieksvloer, bouwplaats, laboratorium tot het kantoor, wij zorgen ervoor dat veiligheidsbewustzijn voor iedereen toegankelijk is. Met een passende dosis humor.

  • Inclusieve Verantwoordelijkheid: Leer hoe veiligheidsverantwoordelijkheid niet beperkt is tot één afdeling. Iedereen speelt een rol in het veiliger maken van de werkplek.

  • Praktische Toepasbaarheid voor Allen: Geen technisch jargon en theoretische verhalen maar concrete voorbeelden uit de praktijk om het gesprek tussen uw medewerkers op gang te bengen. Ontvang praktische inzichten die voor elke medewerker relevant zijn.

Kernboodschappen van "In Veilige Banen"

  • Gedeeld Veiligheidsbewustzijn: Ontdek hoe veiligheidsbewustzijn niet alleen een taak is voor de aangewezen professionals binnen de organisatie, maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid van het hele team.

  • Realisme voor Iedere Werknemer: Ervaar theater dat de dagelijkse veiligheidsuitdagingen weergeeft, ongeacht je functie of ervaringsniveau.

  • Veiligheid voor Elk Team: Theater is een krachtig hulpmiddel is om veiligheidsbewustzijn te vergroten. "In Veilige Banen" geeft concrete handvaten om binnen jouw team mee aan de slag te gaan. Ongeacht je rol binnen de organisatie.

Boek Nu voor Jouw Organisatie

Maak van veiligheid een gedeeld gesprek binnen jouw team. Boek "In Veilige Banen" voor een inclusieve en inspirerende ervaring.

Reserveer vandaag nog jouw datum voor een voorstelling die veiligheidsbewustzijn brengt naar elke medewerker. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van een voorstelling op maat van jouw organisatie.

 

 

Meer info? Stuur ons een e-mail Boek eenvoudig bij 2BeMoved.nl Direct online Boekingsformulier