In Veilige Banen! De interactieve theatervoorstelling over veiligheid op de werkvloer

"In Veilige Banen" is de interactieve theatervoorstelling voor het bedrijfsleven om effectief aandacht te geven aan alle aspecten rondom veiligheid in uw organisatie. 

In het kader van bedrijfsveiligheid is het creëren van bewustzijn niet alleen een doel, maar een cruciale verantwoordelijkheid. Werknemers moeten niet alleen bekend zijn met veiligheidsprotocollen; ze moeten deze in hun kern begrijpen en eigen maken. Daarnaast is het belangrijk om het gesprek over veilig werken te blijven voeren. Bespreekbaar maken én aanspreekbaar zijn rond veiligheid draagt bij aan het effect van uw veiligheidsbeleid. Hier komt spiegeltheater en improvisatietheater in beeld als een krachtig middel om veiligheidsbewustzijn te stimuleren op een manier die boeiend, impactvol en onvergetelijk is.

Met de interactieve voorstelling "In Veilige Banen" brengt theatergroep The Big Mo een dynamisch programma op maat gericht op veiligheid voor uw organisatie. Het concept is ontwikkeld om gespeeld te worden voor uiteenlopende sectoren. The Big Mo heeft ruime ervaring in het verzorgen van theater tijdens veiligheidsdagen, trainingen en workshops voor industrie, bouw, zorg en dienstverlening. Spiegeltheater en improvisatietheater vormen de basis.

Theater rond veiligheid op maat: Wij spelen in op de actualiteit van uw organisatie. Gaan jullie een trede omhoog op De Veiligheidsladder (Safety Culture Ladder)- The Big Mo maakt het concreet met spiegeltheater op maat met herkenbare situaties. Het aanspreken van externe aannemers op het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)? Onze acteurs laten zien hoe dat kan - we zetten improvisatietheater in om de input van uw medewerkers te verwerken in de scene, want door onze interactieve werkwijze wordt iedereen betrokken bij het proces. 

 

 

Klantreactie AKZO NOBEL Safety Day

 

Veilig werken voor iedereen!

Deze voorstelling is ontworpen voor een inclusieve kijk op veiligheid. Of je nu een manager, een teamlid, oude rot of een nieuwe medewerker bent, onze acteurs brengen veiligheidskwesties tot leven op een manier die voor iedereen begrijpelijk en herkenbaar is.

Waarom "In Veilige Banen"?

  • Toegankelijke Veiligheidsbeleving: Van de fabrieksvloer, bouwplaats, laboratorium tot het kantoor, wij zorgen ervoor dat veiligheidsbewustzijn voor iedereen toegankelijk is. Met een passende dosis humor. We gebruiken spiegeltheater om op een laagdremelige manier voor herkenning te zorgen.

  • Inclusieve Verantwoordelijkheid: We laten zien hoe veiligheidsverantwoordelijkheid niet beperkt is tot één afdeling. Iedereen speelt een rol in het veiliger maken van de hele organisatie.

  • Praktische Toepasbaarheid voor iedere medewerker: Het vertalen van technisch jargon en theoretische verhalen maar concrete voorbeelden uit de praktijk om het gesprek tussen uw medewerkers op gang te bengen. De interactie met uw medewerkers bij het improvisatietheater levert praktische inzichten die voor elke medewerker relevant zijn.

Kernboodschappen van "In Veilige Banen"

  • Gedeeld Veiligheidsbewustzijn: Haal de voorstelling "In Veilige Banen" in huis en laat zien hoe veiligheidsbewustzijn niet alleen een taak is voor de aangewezen professionals binnen de organisatie, of de mederwerks die zich in 'gevaarlijke gebieden' begeven, maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de gehele organisatie.

  • Realisme en frisse blik voor Iedere Werknemer: Uw medewerkers ervaren middels spiegeltheater met een frisse blike de herkenbare situaties die de dagelijkse veiligheidsuitdagingen weergeven, ongeacht functie of ervaringsniveau.

  • Praktische Veiligheid voor Elk Team: Theater is een krachtig hulpmiddel is om veiligheidsbewustzijn te vergroten. "In Veilige Banen" geeft concrete handvaten om direct mee aan de slag te gaan. 

Boek Nu voor Jouw Organisatie

Maak van veiligheid een gedeeld gesprek binnen jouw organisatie. Boek "In Veilige Banen" voor een  interactieve en inspirerende ervaring.

Reserveer vandaag nog jouw datum voor een voorstelling die veiligheidsbewustzijn brengt naar elke medewerker. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van een voorstelling op maat van jouw organisatie.

 

 

Meer info? Stuur ons een e-mail Boek eenvoudig bij 2BeMoved.nl Direct online Boekingsformulier

Wij werken onder meer voor

Hogeschool Rotterdam

Hi personeelsprogramma

Hogeschool Rotterdam

SIOB Sectorinstituut Openbare Bibliotheken

Hogeschool Rotterdam

Gemeente Den Haag

Hogeschool Rotterdam

Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten

Hogeschool Rotterdam

Ministerie van Algemene Zaken

Hogeschool Rotterdam

Bilfinger Industrial Services

Hogeschool Rotterdam

Gemeente Leiderdorp

Hogeschool Rotterdam

DNB

Hogeschool Rotterdam

Gemeente Volendam

Hogeschool Rotterdam

VOS ABB

Hogeschool Rotterdam

Rotary

Hogeschool Rotterdam

Jaarbeurs Utrecht